null

Ми раді вітати Вас на нашому сайті!

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 95
Форма входу

Статистика
Головна » 2012 » Травень » 4 » Новини квітня 2012
23:07
Новини квітня 2012


Вітаємо учнів 11 класу з закінченням навчального року та початком ДПА!

Бажаємо успіхів та впевненності у своїх силах!


28 квітня хоровий колектив школи посів 1 місце в огляді-конкурсі "Співає Донеччина"

   

   

   

Молодці. ТАК ТРИМАТИ!!!



19 квітня в школі було проведено День цивільного захисту.  У ході підготовки та проведення Дня ЦЗ вирішувалися головні завдання:
- вдосконалення учнями та педагогічним колективом теоретичних знань та практичних навичок дій в умовах екстремальних ситуацій;

- практична перевірка здатності учнів діяти за сигналом оповіщення ЦЗ, користуватись засобами колективного та індивідуального захисту;

- навчання керівного та командно-начальницького складу організації й проведення заходів цивільної оборони в школі.

 До участі в Дні ЦЗ були залучені:  

- керівний та командний склад ЦЗ;

 - весь постійний склад учнів 1-11 класів;

 - особовий склад невоєнізованих формувань.

  День ЦЗ розпочався о 7.30 з проведення інструктивно-методичної наради, на якій заслухано доповідь начальника штабу ЦЗ школи Тарасенко Я.С. щодо готовності до проведення заходів в рамках Дня ЦЗ. О 7.45 проведено загальношкільну лінійку, на якій начальник ЦЗ школи Валавіна Т.М. ознайомила працівників школи та учнів з основними задачами та заходами Дня Цивільного Захисту.

   

   На першому уроці класні керівники провели виховні години за наступною тематикою:

1-4 класи – «Небезпечні ситуації, причини їх виникнення, особливості поведінки в надзвичайних ситуаціях». 

5-9 класи – «Дії учнів у разі можливих аварій, катастроф та інших надзвичайних ситуацій».

10-11 класи – «Зброя масового ураження».

  У ході Дня ЦЗ були проведені відкриті уроки: 

2-А, Б – «Дії учнів під час пожежі та у випадку загрози виникнення хімічної безпеки: викиду хлору» (учителі Самойлова С.Д., Кухаренко О.І.);

   

5-Б – «Запобігти, врятувати, допомогти. Порядок дій у надзвичайних ситуаціях» (учитель Цапійчук О.А.)

    

8А, Б – «Дії населення під час надзвичайних ситуацій: аварії з викидом хлору» (учителі Горохова І.Ю., Орленко С.Є.).

Учні 2-11 класів взяли участь у конкурсі малюнків і плакатів на тему:

5-Б, 7-А, 7-Б класи - «Дії населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій»

8-А, 8-Б, 9-А, 9-Б класи – «Сучасні завдання ЦЗ»

10-А, 10-Б – «Увага! Небезпечний хлор».  

   

   Об 11.40 було подано сигнал тривоги й керуючий командно-начальницький склад приступив до евакуації учнів 1-11 класів, працівників з будинку школи. Завдяки чітким діям педагогів і відповідальних підрозділів ЦЗ були евакуйовані з приміщення школи 401 учень, 32 педагоги, 20 працівників технічного персоналу, що були присутні на той час. Норматив евакуації виконаний за 4 хвилини. Класні керівники 100% забезпечили школярів ватно-марлевими пов’язками, які є найпростішим захистом органів дихання. Під час евакуації учні показали високий рівень знань щодо порядку дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, сформовані вміння організовано пересуватися у безпечне місце.


На виконання наказу управління освіти Краматорської міської ради від 21.03.12 № 284 «Про участь в обласному конкурсі учнівських робіт з російської мови і літератури, світової літератури «Творча юнь Донбасу», присвяченого 80-річчю Донецької області», з метою залучення учнівської молоді до художньо-творчої діяльності, популяризації пошуково-дослідницької і краєзнавчої роботи, розвитку творчих здібностей учнів, самоактуалізації і самореалізації дитини в сфері літературно-художніх обдарувань, активізації виховної і патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження й вивищення інтелектуального потенціалу Донеччини, підтримки талановитої молоді і творчої праці педагогів, відповідно до обласної цільової програми «Надія Донеччини» і Положення «Про проведення обласного конкурсу учнівських робіт з російської мови і літератури» та у зв’язку із святкуванням 80-річчя заснування Донецької області в школі з 26.03 по 04.04 було проведено І етап конкурсу "Творча юнь Донбасу", на який було представлено роботи за наступними номінаціями:

"Наші ювіляри" ("Життя і творчість Івана Омеляновича Білого", Тонкошкур Олександра, 7а клас)

"Літературне краєзнавство" ("Спогади ро Олексія Івановича Тихого", Кобзін Віталій, 6а клас)

"Літературна творчість" (Збірниктанка "Осінь в Україні", Петросян Давид, Сорочкіна Руслана, Маслій Дар’я, Бутко Роман, Марченякова Наталія, Юрчук Наталія, Либа Сергій, Барикіна Олеся, Старовойт Наталія, Подлєсних Яна, 8б клас)

"Ними славиться Донеччина" ("Відомі  люди Донецької області», Кобзіна Анастасія, Ридош Юлія, Чупир Юлія, Бордюговська Анжеліка, 11а). 

За підсумками ІІ (міського)  туру конкурсу "Творча юнь Донбасу" посіли І місцеТонкошкур Олександра, Кобзін Віталій, а також найкращою була визнана робота учніви 8-б класу.

Бажаємо перемоги в обласному етапі конкурсу!!!


11 квітня на базі Центра позашкільної роботи пройшов міський конкурс обласного тура естрадного танцю «Свій стиль». Молодша група танцювального колективу «АЗАРТ» посіла 2 місце.

   

   


10.04 - 12.04.2012 у нашій школі пройшов Тиждень права. Детальнішу інформацію дивіться на сторінці суспільно-гуманітарного профілю.


Графік проведення консультацій до ДПА з випускниками 9, 11 класів у 2011-2012 році дивіться на сторінці Підготовка до ДПА.


6 квітня 2012 року в м.Донецьку стартувала ІІІ обласна учнівська олімпіада з фізичної культури «Олімпійські надії Донбасу». У олімпіаді взяли участь команди хлопців і дівчат 9-11-х класів – переможці міських та районних відбіркових турів. Наше місто представляли учні нашої школи Скрипник Яна та Хоронько Євген.

   

    Учасники змагалися у виконанні фізичних вправ базової частини програми з фізичної культури за розділами:

 - гімнастика з елементами акробатики (хлопці, дівчата)

- гандбол (хлопці, дівчата)

 - футбол (хлопці)

- волейболу (дівчата)

- легка атлетика

- човниковий біг (хлопці, дівчата).

   Зазначимо, що на учнівській олімпіаді з фізичної культури вперше використовувався новий спосіб відстеження тривалості виконання учасником вправи - за допомогою мультимедійного обладнання (електронний секундомір), що дозволило усім представникам команд оперативно отримувати дані результатів та надало змаганням більшої прозорості. За участь в олімпіаді учасників нагороджено грамотами й цінними призами.

   

Вітаємо  переможців і призерів у загальному особистому заліку

(за зайняте 3-є місце - Хоронько Євгена й Шиян Наталю;

за 2-е місце - Васюхіна Олександра та Скрипнік Яну;

за 1-е місце - Плакіду Віталія та Мачулу Анастасію).

   

Вітаємо переможців у командному заліку:

1-е місце - команда м.Краматорська,

2-е місце – команда Ворошиловського району м.Донецька,

3-є місце - команда м.Шахтарська.

   

Бажаємо юним олімпійцям  подальших перемог, віри в свої сили та оптимізму!

За матеріалами сайту http://ippo.dn.ua


   З 02.04.2012р. по 10.04.2012р. в школі пройшла декада здоров’я, під час якої відбулися уроки здоров’я, зустрічі з лікарями, де обговорювалися важливі питання «Твій зовнішній вигляд і здоров’я», «Мораль і дошлюбні статеві зв’язки», учні 9-11 класів взяли участь у диспутах, присвячених таким проблемам , як «Право дитини на здоров'я»; «Вплив алкоголю, наркотичних, психотропних речовин на здоров’я людини». Було організовано шкільні змагання з футболу, баскетболу серед учнів 5-11 класів, а збірна команда 3-4 класів взяла участь в окружних спортивних змаганнях «Веселі старти», де посіла 2 місце.

   

   Учні школи також проявили високу активність і відповідальність у проведенні акції РАШ «Нове покоління» - «Чисте довкілля – здорові діти».У школі триває двомісячник з озеленення та благоустрою закріпленої за нашим закладом території та прилеглих ділянок. Учні школи беруть активну участь у заходах екологічного спрямування. З ініціативи Ради Асоціації школярів «Нове покоління» та за підтримки педагогічного колективу було проведено акції «Спорт для всіх– спільна турбота», «Школа – твій дім, будь господарем у нім». У межах акцій проведено огляд-конкурс класних кімнат, в якому

І місце посіли 2б, 3а, 8б, 10б, 11 класи; І

І місце – 2а, 4а, 3б, 6а, 6б, 9б класи;

ІІІ місце – 4б, 7а, 7б, 10а класи.  

 

 

  

 

Переглядів: 592 | Додав: Ксения | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Портал ПедПРЕСА
Корисні посилання
  • Міністерство освіти та науки
  • ІППО Донецьк
  • Краматорський міський методичний кабінет
  • Освітній портал ПЕДАГОГІЧНА ПРЕСА
  • Час
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz