null

Ми раді вітати Вас на нашому сайті!

Меню сайту
Наше опитування
Мій найулюбленіший предмет у школі
Всього відповідей: 155
Форма входу

Статистика
Головна » 2011 » Вересень » 8 » Новини у квітні 2011
19:25
Новини у квітні 2011

«За здоровий спосіб життя»

   У нашій школі постійно ведеться робота щодо пропаганди здорового способу життя та попередження негативних явищ серед підлітків та їх батьків. І ця робота дає свої позитивні результати. Щорічне проведення шкільних місячників «За здоровий спосіб життя» робить цю систему різноманітною та цікавішою. Ось і 11 квітня у школі знову проводився День Здоров,я під гаслом «Сьогодні модно бути здоровим». 
     Серед учнів 1-х класів були проведені бесіди про необхідність займатися спортом, про зв'язок спорту із здоров'ям. Проведені екскурсії по шкільному спортивному майданчику й вікторини на спортивну тему.

       
   

    Серед 5-6-х, 7-8-х класів проведені спортивні змагання «Життя – це рух» (ведення м'яча, стрибки через скакалку, кидки в кільце, естафети) Визначені й нагороджені грамотами переможці (I місце — збірна команда 5-х класів, II місце — збірна 6-х класів, внічию зіграли 7 та 8-і класи);                

       У старших класах під керівництвом Президента й віце – президента РАШ «Нове покоління» Салімової Дар,ї та Федорченко Світлани проводилася учнівська конференція з такої теми «Зроби свій вибір на користь здоров, я. Правила здорового харчування».

                       

      Проведено суботник щодо благоустрою шкільної території та прилеглих ділянок. За кожним класом закріплена певна територія пришкільної ділянки, яку учні повинні упорядковувати і доглядати.
      Крім того, були проведені Уроки здоров,я:
Для 1-2 класів –«Подорож до країни здоров,я»

                        

3-4 класи – «Правильне харчування та здоровий сон – запорука міцного здоров,я» 

                     

5-6 класи – «Загартовування та фізичні вправи – необхідні умови здорового способу життя»
7-8 класи – «Екологія душі та тіла»

                     

   9 класи – «Подбай про своє здоров,я сам»
  10-11 класи – «Статева культура – основа сім,ї та усвідомлюваного батьківства».

  Також серед учнів молодшої ланки проводився конкурс на кращий малюнок, а серед учнів середньої ланки – на кращу стіннівку до Дня Здоров,я.

                                
   
 А завдяки Департаменту культури РАШ «Нове покоління» було підготовлено мінівиставу для учнів 1-4 класів «Здоров,я – це наше найбільше багатство».

                         

   


    Ми за чистий Краматорськ!

   У рамках місячника 20 квітня на базі нашої школи був проведений другий етап міського еколого - краєзнавчого фестивалю «За чистий Краматорськ», в якому прийняли участь школи освітнього округу №3. Учні нашої школи у конкурсі еко - дизайну «Стиль 2011» посіли друге місце, а у конкурсі еко - кліпів з екологічної тематики – третє місце.

       null     
 
Цілеспрямована робота педагогів щодо екологічного виховання учнів вселяє надію на те, що вихованці школи намагатимуться жити в гармонії з навколишнім світом, любити і зберігати природу, вести здоровий спосіб життя. 

Переглядів: 629 | Додав: Ксения | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Портал ПедПРЕСА
Корисні посилання
  • Міністерство освіти та науки
  • ІППО Донецьк
  • Краматорський міський методичний кабінет
  • Освітній портал ПЕДАГОГІЧНА ПРЕСА
  • Час
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz